24 Aralık 2015 Perşembe

Yılbaşı Ruhunu Yansıtalım ( Merhaba 2016!! )


Herkese merhabalarrr !!!

Söz konusu olan şey yeniyse herkes icin ayrı bir önemi vardır" diye bir söz okumustum bir dergide. Ne kadar dogru.. İnsanlar yeni olan her şey için heyecanlanır. Yeni elbiseler, yeni ayakkabı, yeni evlilik, yeni iş, yeni okul...

Yılbaşıyla birlikte yeni bir yıla giriyoruz. Bu kücük büyük herkeste mutluluk anlamına gelir. Aynı zamanda yılın en tatlı en eğlenceli zamanı bence. Her yer süslenmiş, ışıl ışıl. En basiti dışarı cıkmak, avm ye gitmek bile ayrı bir keyifli bu zamanda.. 

Birde yeni yıl dönemini daha keyifli kılan eşyalar, ürünler, hazırlıklar yok mu ! :) Sudan hızlı akıp giden zamanın içinde, enerjimizi değiştiren, modumuzu biraz bile olsa yükselten bu güzellikleri bir araya toplayıp fotografladim bende, umarım beğenirsiniz :)





Yılbasının bir rengi olsa süphesiz o renk kırmızı olurdu. Böyle oluncada, yeni yıl temalı ürünlerde kırmızı renk hakim oluyor :)




Her zaman yaptıgımız icecekleri biraz degistirelim :) Hepimizin özellikle kışın ayrı kalamadığımız sıcak cikolata,sütlü kahve, salep hangisi olursa, bildiginiz sekilde yapıp icine 2-3 tane marshmallow atın. Marshmallowların bir kısmı eriyor ve kahvenin köpürmesini tatlı bir tat kazanmasını saglıyor.

Hala denemediyseniz kesin deneyin bu tarifi.( Birde ufak hatırlatma; marshmellowların sekeri kahveye karıstıgı için bayagı tatlı oluyor, Sekeri ona göre ayarlayın benden söylemesi :) )




Bir duyguyu en güzel hissetmenin yolu süphesiz okumak. Yeni yıl ruhunu en güzel hissetmek istiyorsanız, yılbası temalı bir kitap edinin ve tam su dönem okumaya baslayın. Sayfaları çevirirken o ruhun içine çoktan girmiş olucaksınız :)

Benim daha birkac gün önce bitirdiğim Debbie Macomber' in " Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var" adlı kitabı sizede önerebilirim. Kitap daha okumaya baslamadan kapak tasarımıyla bile sizi kendi dünyasına cekmeyi başarıyor :)



Yeni yıl Starbucks' ın o meşhur kırmızı bardaklarıyla kahve içmeden ve sevdiklerimize ufak hediyeler almadan bitmez :) Onlara bütün yıl sizi hatırlatacak, ufak ama kullanıslı hediyeler bakabilirsiniz. ( ajanda, takvim, belki bir atkı:) )

2015 sizin için nasıldı? Mutlu, mutsuz, stresli ya da eğleceli ... 

  Sizin içinde güzel bir yıl olduysa anılarınızı bir köşeye koyun, zaman geçsede hatırlayın. Değilsede unutun gitsin. Çünkü 2016' ya şurda sadece birkac günümüz kaldı. Ve " Her yeni yıl yeni bir umut demektir" ...

Benim hayatımın belkide en güzel yılı oldu diyebilirim 2015. Cogu konuda özellikle geçmiş birkac seneye göre, hep olumlu oldu hep güzellikler verdi bana. Blogumu kurdum bu benim icin cok güzel bir girisim oldu hatta 2015 in son günlerinde birde youtube kanalı actım :) Bu yazımı belki orada birde video haline getirebilirim.


Yeni yıla ister bir partide arkadaşlarınızla eğlenirken, ister ailenizle evde mandalina yiyerek girin, mutlu girin mutlu kalın.

Simdiden hepimize güzel bir yıl diliyorum
Her yeni yılın tadını çıkartın.
Okuduğunuz için teşekkür ederim 
   



Instagram: bensununblogu
Youtube: Zeynep Bensu Kurt

8 yorum:

  1. okurken gülümsettin :) muhteşem bir yazı ve ruh emeğine sağlık iyi yıllar şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkür ederim o senin kalbininde güzelliği
      Sanada mutlu yıllar! :)

      Sil
  2. Yazı çok güzel ve resimler ayrı güzel olmuş. :)

    YanıtlaSil
  3. Fotoğraflar güzel durmuş :)

    YanıtlaSil
  4. canımm cok güzel bir yazı olmuş umarım 2016 bize güzel gelir :) geç de olsa mutlu seneler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim cok tesekkür ederimm cok sevindim begenmene :) Mutlu yıllar ♥

      Sil